edukacijske usluge

edukacijske usluge | 02.02.2021

Dobra investicija u budućnost

Škola programiranja iz Poljske Coding Giants će krajem februara dobiti franšizu u Hrvatskoj. Kako je pronašla svoj put do Coding Giants-a i šta ju je posebno privuklo ovom konceptu, otkriva Branka Bebić, vlasnica licence za tržište Hrvatske.

edukacijske usluge | 07.11.2020

Pravo vrijeme za škole programiranja

Pandemija koronavirusa potvrdila je koliko nam je IT potreban. Poljski franšizni sustav Coders Lab posvećen je upravo obrazovanju IT stručnjaka, a cilj im je otvoriti franšizne škole programiranja i na ovom području.

edukacijske usluge | 28.10.2020

Što se sprema u „Školi brzog čitanja“?

Osim što je ove godine uvela novi edukativni program za školarce, „Škola brzog čitanja i mudrog učenja“ planira proširiti franšiznu mrežu na još dva tržišta.

edukacijske usluge | 25.08.2020

Škola programiranja za novi početak

Što mogu očekivati poduzetnici iz ove regije koji se odluče za franšizu poljske škole programiranja Coding Giants? Priča Ize Poradowske iz Poljske može biti zgodan primjer.

edukacijske usluge | 09.07.2020

Biznis kojim se svijet mijenja nabolje

Multidisciplinarna škola School & School, nastala u BiH, nedavno je svoje poslovanje proširila u Bugarsku. Franšiza je dostupna i u drugim zemljama regije.

edukacijske usluge | 10.06.2020

Online nastava „položila ispit“

Coding Giants, poljski franšizni lanac škola programiranja, namjerava otvoriti škole i u zemljama ove regije. Što su „naučili“ iz pandemije koronavirusa te kako to može biti prednost u razdoblju koje slijedi?

edukacijske usluge | 21.04.2020

Franšiza kao sigurna luka

„Kriza neće izbrisati franšize s lica zemlje. Kada pandemija prođe, davatelje franšiza čeka dobar period za razvoj mreže“, kaže Grzegorz Morawski, franšizni menadžer IT škola Coders Lab iz Poljske

edukacijske usluge | 13.04.2020

Uči se i u kriznim situacijama

Potpuni ili djelomični prekid rada uslijed pandemije koronavirusa naveo je mnoge biznise da razviju nove alate i modele poslovanja. Kako su edukativni sustavi iz ove regije odgovorili na krizu te kako su se prilagodili novim okolnostima?

edukacijske usluge | 26.03.2020

Edukacija „na mreži“

Early Stage, poljski franšizni lanac škola engleskog jezika, nije prestao s radom, iako su škole zatvorene. Tečajevi se održavaju online. Mogu li i primatelji franšize koristiti ovo rješenje?

edukacijske usluge | 13.03.2020

Znati i zaraditi uz franšizu

Školi TinkerLabs, koja počiva na inovativnom izvanškolskom programu učenja znanosti, tehnologije, inženjerstva, umjetnosti i matematike (STEAM), tijekom prošle i ove godine pridružilo se pet novih franšiznih centara.

edukacijske usluge | 24.02.2020

Učiti kroz igru, zaraditi uz franšizu

Dok traže prve franšizne partnere u inozemstvu, mreža edukativnog koncepta Edukido na domaćem tržištu u Poljskoj raste. Sylwia Golonka, nova primateljica ove franšize, otkriva zašto se odlučila poslovati pod ovim brandom.

edukacijske usluge | 19.02.2020

Nove škole brzog čitanja

Osim primatelja master franšize, „Školi brzog čitanja i mudrog učenja“ pridružila su se i dva pojedinačna primatelja franšize u Sjevernoj Makedoniji.

edukacijske usluge | 03.01.2020

Isplati se poslušati

„Praksa nam pokazuje da što se više primatelji franšize oslanjaju na naše iskustvo i preporuke, to su im i rezultati poslovanja bolji“, kaže Anna Jurak, menadžerica odjela za poslovne korisnike edukativnog koncepta Edukido

edukacijske usluge | 03.01.2020

„Brzo čitanje“ u cijeloj regiji

Franšizni sustav „Škola brzog čitanja i mudrog učenja“ stiže i na tržište Sjeverne Makedonije. Potpisan je ugovor o master franšizi.

edukacijske usluge | 16.12.2019

Lakše do franšize Edukida

Poljski edukativni koncept Edukido namjerava ubrzati širenje franšizne mreže izvan granica domaćeg tžišta – osim master franšize, od sada se nudi i pojedinačna franšiza.

edukacijske usluge | 08.12.2019

Dobrobit od učenja i brzog čitanja

Jelena Spasić odabrala je franšizu „Škole brzog čitanja i mudrog učenja“ jer voli rad s djecom. Smatra da je riječ o lepom, obiteljskom poslu iz područja edukacije od kojeg koristi imaju i vlasnik i šira zajednica.

edukacijske usluge | 04.11.2019

S programiranjem u svijet

Poljska škola programiranja Coders Lab nastavlja širiti franšiznu mrežu na inozemnim tržištima. Zainteresirani su i za zemlje Balkana.

edukacijske usluge | 25.09.2019

Obrazovanje je globalni biznis

Kanadski sustav Maple Bear jedna je od najvećih svjetskih obrazovnih franšiza. Što nudi ova franšiza te tko bi bili idealni partneri u zemljama ove regije, objašnjava Yann Bidan, generalni direktor za Centralnu i Istočnu Europu

edukacijske usluge | 24.09.2019

Veliki koraci za „Malac genijalac“

Ove su godine mnoge novine obilježile poslovanje franšiznog sustava „Malac genijalac“. Osim novih tržišta na kojima počinje s radom, ponuđeni su i novi edukativni programi.

edukacijske usluge | 16.09.2019

Interes iznad očekivanog

„Škola brzog čitanja i mudrog učenja“ za kratko je vrijeme poslovanja u Hrvatskoj proširila mrežu na čak 12 franšiza.

1
3
4