Registar je namijenjen poduzetnicima koji žele pokrenuti ili proširiti vlastiti posao. Dokazana je činjenica da je kupnja franšize jedan od najuspješnijih modaliteta poslovne suradnje koji znatno uvećava vjerojatnost poslovnog uspjeha. Stoga, zainteresirani za kupnju franšize (tzv. primatelji franšize) mogu se prijaviti u registar franšiza - i to tako što će popuniti upitnik ispod.

Spajanje davatelja i primatelja franšize

Katalog franšiza i partnerskih sustava predstavlja veliki broj ideja za posao. Mnogo više informacija o modelima i uvjetima suradnje dobit ćete izravno putem kontakta s predstavljenim davateljima franšiza iz Kataloga. No, ako Vam se trenutačno nijedna od predstavljenih tvrtki ne doima kao najbolji izbor, preporučamo da se upišete u registar franšiza. Tako će svi davatelji franšize koji, na bilo koji način, surađuju s portalom Franchising.ba (ili "sestrinskim portalima" PROFIT system-a diljem Europe) moći da Vam pošalju vlastite prijedloge i ponude, putem e-maila ili poštom. Ispunite upitnik što preciznije - tako da ponude koje budete dobivali budu u skladu s Vašim potrebama. Također, zahvaljujući tome što smo dio PROFIT system grupacije, dobivat ćete i ponude od tvrtki/davatelja franšiza koje svoje franšizne sustave još uvijek nisu razvile u Bosni, odnosno, regiji. Napominjemo da su polja označena crvenom zvjezdicom (*) obvezna!

Osobni podaci

Željena djelatnost (možete odabrati više djelatnosti)

TRGOVINA

USLUGE

Iznos planiranih sredstava za investiranje *

Da li posjedujete vlastitu firmu?*

<if you see the box below, leave it blank.>
Dodatne informacije

PROFIT system grupe obavještava da je svrha prikupljanja i obrade osobnih podataka stvaranje baze podataka s podacima o osobama zainteresiranim za kupnju franšiza. Jedini primatelj vaših osobnih podataka je PROFIT system, i vaši osobni podaci neće biti preneseni trećim stranama. Istodobno, želimo vas obavijestiti da imate pravo pregledati svoje podatke u našoj bazi i pravo ispravljanja ili brisanja (molimo vas pošaljite e-mail na redakcija@franchising.ba). Pružanje podataka je dobrovoljno.

Osobe upisane u registar kandidata dobivaju franšizne ponude za suradnju e-mailom ili telefonom (odnosi se samo na osobe koje su dale telefonski broj za kontakt). U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu klikom na vezu na kraju e-pošte ili informiranjem pozivatelja.