Coders Lab

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Coders Lab je profesionalna IT škola „broj 1“ u Poljskoj. Uz najširi portfelj proizvoda na tržištu Poljske, pomogli smo i promijenili preko 2.400 karijera kroz inovativni obrazovni program u današnjem najtraženijem polju  IT vještinama. Naši cjelodnevni tečajevi sada se mogu pohađati u devet gradova Poljske. Tečajevi uključuju intenzivna predavanja, gdje polaznici sudjeluju u izradi niza samostalnih projekata. Ovo je dokazana metoda učenja koja omogućuje polaznicima naučiti te steći potrebne vještine kako bi, nakon završenog tečaja, mogli sami nastaviti s radom.

Nakon uspješnog razvoja na poljskom tržištu, Coders Lab sada planira međunarodni razvoj i daljnje širenje. Vjerujemo da naši proizvodi i vještine u organiziranju tečajeva i njihovoj prodaji odgovaraju mogućnostima i potrebama tržišta rada u većini zemalja. Tražimo partnere koji su zainteresirani za otvaranje i vođenje vlastitih IT škola na lokalnom tržištu, ali uz naš poslovni model, našu podršku i iskustvo.

Nudimo vam:

 • ekskluzivno pravo na otvaranje i razvoj Coders Laba na lokalnom teritoriju 
 • osmišljeno i spremno rješenje za novu liniju poslovnih prihoda
 • dokazani poslovni model koji osigurava dobar cash flow i brz povrat ulaganja
 • šansu da kreirate fleksibilnu, ali inovativnu organizaciju na brzorastućem tržištu IT usluga
 • šansu da skupa s nama radite na stvaranju globalnog branda

Enorman rast softverske industrije u posljednja dva desetljeća doveo je do povećane potražnje za IT vještinama. Prema Global Knowledgeu, svjetskom lideru u pružanju usluga profesionalne edukacije u IT branši, čak 70% svjetske industrije bilježi nedostatak radne snage obučene u području informacijskih tehnologija. Poznavaoci kodiranja su posebno deficitarni, a tradicionalno školstvo još uvijek ne uspijeva adekvatno odgovoriti na takvu potrebu. I dok klasične škole ne uspijevaju, a često se čak i ne trude odgovoriti na nove potrebe tržišta rada, otvara se prostor za nove dinamične organizacije koje ovaj problem mogu riješiti na alternativan, dinamičan i efikasan način.

Coding bootcamps su intenzivni programi za učenje razvoja softvera i IT vještina. Karakterizira ih intenzivna obuka. Kurikulumi tečajeva pravljeni su tako da sadrže ogromno komprimovano znanje za čije je usvajanje obično potrebno po nekoliko godina, dok u ovom slučaju polaznici uspiju savladati u roku od nekoliko tjedana. Misija bootcampa je ne samo prenijeti praktično znanje, već i podržati studente u procesu pronalaženja posla. Većina onih koji prođu obuku uspiju pronaći novi posao u roku od nekoliko mjeseci po okončanju tečaja. Ideja o ubrzanom učenju i stjecanju IT vještina javila se 2011. i od tada privlači sve više poklonika. Samo tijekom 2017. bootcampove je završilo više od 23.000 programera. Očekuje se da će ovaj broj rasti.

Usluge škole Coders Lab savršeno se uklapaju u trenutne tržišne fenomene, pružajući obuku u području najtraženijih kompetencija.

Naši tečajevi: 

 • Digital UX
 • WordPress: Freelancer
 • Tester for mothers
 • Manual Tester/Automatic Tester
 • Front-End Developer: WordPress
 • JavaScript Developer: React
 • Back-End Developer: PHP/ Python / Ruby
 • Java Developer: Web
 • .NET (C#) Developer: Web

U Hrvatskoj, Coders Lab traži jednog, ekskluzivnog primatelja franšize koji bi bio zadužen za razvoj mreže IT škola na cijelom teritoriju države. Nudimo vam nesvakidašnje i trenutno rješenje za ulazak u ovu industriju, koristeći prednost koju ćete steći kroz naše ogromno iskustvo, know-how, gotove tečajeve i potporu.

Želimo s vama sudjelovati u ovom značajnom obrazovnom fenomenu i stvaranju globalnog branda!

Broj vlastitih poslovnica

9 u Poljskoj

Broj franšiznih poslovnica

Rumunija, Indonezija, Austrija, Češka

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

 • originalni IT tečajevi temeljeni na 9 tehnologija, uz stalni razvoj i poboljšanje
 • početna obuka za predavače i mentore, marketing i prodaju, konzultante, HR savjetnika
 • tekuća (redovita i kontinuirana) obuka i podrška u tekućem radu
 • Learning Management System
 • marketinške i prodajne strategije
 • web-stranica
 • podršku u procesu zapošljavanja osoblja, a iznad svega predavača
 • know-how za uspostavu tzv. Career Laba, programa usmjeren na pružanje podrške učenicima u pronalaženju odgovarajućih radnih mjesta nakon završetka tečaja

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

 • Ulazna naknada: 10.000 EUR
 • Redovita naknada kao postotak od prihoda
 • Coders Lab franšiza ne zahtijeva previše kapitalnih ulaganja, a praktički, najveći dio troškova su troškovi prevođenja materijala za tečajeve. Obuka koju pruža davatelj franšize je besplatna, ali primatelj franšize je odgovoran za troškove predavača tijekom obuke (naknade, putni troškovi i troškovi smještaja)

Osnovni zahtjevi sustava

Profil poželjnih partnera za Coders Lab:

 • Tvrtke koje žele proširiti svoje poslovanje, odnosno, svoj poslovni portfelj na obrazovne usluge
 • Organizacije sposobne za prodaju i podršku klijentima
 • Poduzetnici upoznati s trendovima na tržištu obrazovnih usluga
 • Partneri koji su spremni uložiti vrijeme i energiju u razvoj i širenje sustava na svom tržištu
 • Tvrtke aktivne u području obrazovnih usluga, poput škola jezika ili privatnih škola
 • Također smo zainteresirani za suradnju s tvrtkama za razvoj softvera ili bilo koje aktivnosti vezane za IT industriju

Informacije o davatelju franšize

Coders Lab sp. z o.o.

Prosta 51 00-838 Warszawa

+48 604 701 337

grzegorz.morawski@coderslab.pl

franchise.coderslab.com

Kontakt osoba za kandidate

Grzegorz Morawski (engleski

 poljski)

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Coders Lab.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Radost čitanja utkana u franšizu /02.07.2021

Franšiza školice „Čitaj za 5“, poznate po jedinstvenom programu učenja čitanja, prepričavanja i pisanja sastavaka, sada je dostupna širom regije. Koje bi uvjete trebali ispuniti budući franšizni partneri?

Gradimo bolju budućnost /02.07.2021

„Svatko tko prepozna ljepotu naše obrazovne misije, kvalificiran je za primatelja franšize Young Engineers“, kaže osnivač ovog američkog edukativnog koncepta Amir Asor

Obrazovanje za generacije koje dolaze /20.05.2021

Međunarodni franšizni koncept Young Engineers nudi izvanškolske aktivnosti za djecu na području znanosti i inženjerskih vještina. Tko bi bio idealan partner za ovu franšizu i kako otvoriti školu u Bosni i Hercegovini?

Kanadsko obrazovanje i na Balkanu /27.04.2021

„Podrška koju dobivamo, i na koju ćemo uvijek moći računati, ključna je u franšiznoj saradnji i objašnjava svjetski uspjeh Maple Beara“, navodi Ljiljana Nikolova zašto se odlučila za franšizu ovog obrazovnog sistema

Promjene ne utječu na razvoj /18.03.2021

Kako se način rada prilagođavao uvjetima pandemije te na kakvu su podršku mogli računati brojni primatelji franšize, odgovara Radosław Kulesza, suosnivač škole programiranja za djecu Coding Giants

Bez zastoja za sektor edukacije /16.03.2021

Franšize iz oblasti edukacije djece nastavile su širiti svoje mreže i tokom pandemije. Nekoliko sistema je potpisalo franšizne ugovore i započelo poslovanje i u zemljama ove regije.

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba provjeriti ponudu svakog od izlistanih sustava. Uredništvo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.ba portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima poslane informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.