Inovacije za bolje poslovanje

Obrazovne ustanove i tehnologija
Obrazovne ustanove i tehnologija / Suradnja sa Kinderpediom treba donijeti korist svim franšiznim partnerima kanadskog obrazovnog sustava Maple Bear
Ponedjeljak
30.05.2022
Dobro ustrojeni franšizni sustavi nastoje konstantno uvoditi inovacije koje će unaprijediti i olakšati poslovanje franšiznim partnerima. Što je aktualno u obrazovnom sustavu Maple Bear?
 

Maple Bear Global Schools, najveći svjetski franšizni obrazovni sustav po broju zemalja u kojima posluje, udružio je snage s Kinderpediom, tvrtkom koja razvija softver i aplikaciju za upravljanje školama i komunikacijom s klijentima.

Ovo partnerstvo znači da će Maple Bear svojoj franšiznoj mreži – mreži vrtića i škola diljem svijeta – ponuditi jedinstveni operativni sustav za integraciju svih administrativnih, financijskih i obrazovnih aktivnosti i potreba.

Što će biti poboljšano?

Kinderpedia razvila je niz posebnih funkcionalnosti koje pokrivaju: planiranje i praćenje rada škole, upravljanje razredom, praćenje napredovanja učenika, komunikaciju s roditeljima i automatizirano kreiranje računa za školarinu.

Testirano i u ovoj regiji

Ovu aplikaciju već više od dvije godine koriste škole Maple Beara u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (Maple Bear UAE), kao i u regiji Istočne i Centralne Europe (Maple Bear CEE), što uključuje i dječji vrtić Maple Bear Senjak, koji je otvoren u rujnu 2021. godine u Beogradu.

Planirano je da se uvođenje softvera Kinderpadie u sve obrazovne ustanove Maple Beara provede u idućih godinu i pol dana.

Škole koje se tek trebaju otvoriti imat će integrirani softver Kinderpedie, dok će postojeće škole pristupati platfomi postepeno, prema planu implementacije. Centrala Maple Beara aktivno će pomoći u ovom procesu i ponuditi pomoć pri pristupu platformi i migraciji korisnika, a franšizni partneri mogu računati i na personaliziranu obuku te pristup raznolikom nizu tutorijala i korisničkih vodiča.

Inovativnost je prednost

– Inovativna tehnološka rješenja ključna su komponenta vrijednosnog sustava Maple Beara, a partnerstvo s Kinderpediom omogućilo nam je da našem nastavnom osoblju pružimo intuitivne alate koji pojednostavljuju administrativne procese i čine njihov rad puno učinkovitijim. Mobilna aplikacija omogućuje nam otvaranje kanala komunikacije s roditeljima i skrbnicima učenika, koji imaju ključnu ulogu u ovom obrazovnom procesu. Konačno, Kinderpedia je našim franšiznim partnerima diljem svijeta ponudila sveobuhvatan alat za upravljanje školama koji će olakšati administraciju i financijske procese, poboljšati transparentnost i dijalog te promovirati najbolje prakse – objašnjava Arno Krug, CEO Maple Bear Global Schools.

Udruživanje snaga s Maple Bearom, jednim od najbrže rastućih brendova privatnog obrazovanja na svijetu, nevjerojatna je prilika i pokazuje koliko je inovativna tehnologija korisna i koliko pomaže školama i vrtićima da u potpunosti unaprijede proces upravljanja – ističe Daniel Rogoz, CEO i jedan od osnivača Kinderpedie.

Maple Bear kanadski je franšizni obrazovni sustav koji obuhvaća mrežu dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola. U školama Maple Beara, koje posluju diljem svijeta, nastava je dvojezična (engleski i lokalni jezik), po sustavu koji kombinira lokalni i kanadski nastavni plan i program, s tim da se na lokalni curriculum primjenjuju napredne kanadske metodologije učenja i prijenosa znanja. Na taj način Maple Bear nastoji stvoriti „globalne đake“, čvrsto utemeljene i u domaćem obrazovnom sustavu.

Po broju zemalja u kojima posluje, Maple Bear je trenutno najveći franšizni obrazovni sustav na svijetu. Djeluje u 32 zemlje, ima više od 570 škola/vrtića i više od 44.000 učenika koji ih pohađaju.


Popularno na forumu