Pek-Snack

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Pek-Snack ltd. je jedna od najvećih pekarskih franšiza u Mađarskoj i Centralnoj Europi, koja svojim kupcima svaki dan nudi čitav niz svježih i ukusnih pekarskih proizvoda.

Naša kompanija proizvodi zamrznute pekarske proizvode od 1998. godine. Pek-Snack ltd. je prvobitno bio porodična firma registrovana u Mađarskoj, ali ga je 2015. godine preuzela finansijsko-investicijska grupa Oriens.

Proizvodnja je smještena u gradu Igal u Somogy okrugu, u jednoj od najmoderniji tvornica pekarskih proizvoda u Mađarskoj. Naše osoblje čini preko 350 uposlenika. Nekadašnja tvornica od 600 m2 je narasla na preko 6.000 m2 zahvaljujući stalnim unapređenjima. Tokom 2021. godine, zahvaljujući velikoj investiciji, kapacitet tvornice je povećan za dodatnih 40%. Naše proizvode možete naći u preko 1.800 pekara širom Mađarske.

Čvrsto vjerujemo u stalna poboljšanja i inovacije. Konstantno radimo na razvoju novih ukusa i novih proizvoda, i na osvajanju novih tržišta. Od 1999. Pek-Snack je prisutan u Hrvatskoj, a od 2021. u Slovačkoj i Bosni i Hercegovini.

Izuzetno smo posvećeni svojim potrošačima i poslovnim partnerima, i kao rezultat primili smo SUPERBRANDS nagradu za 2010, 2011, 2012. i 2021. godinu. Naš cilj je da i ubuduće osiguramo visoku razinu kvalitete i pouzdanu uslugu svaki dan te da u isto vrijeme konstantno nudimo nove proizvode.

Broj vlastitih poslovnica

-

Broj franšiznih poslovnica

Mađarska, Hrvatska, Slovačka i Bosna i Hercegovina.

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Primatelj franšize ima na raspolaganju: protfolio proizvoda prilagođen tržištu, vrhunski servis distribucije, opremu za izlaganje proizvoda, opremu za pripremanje proizvoda i marketinšku podršku.


Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Franšizna nakna po jednom objektu iznosi 100 eura.


Osnovni zahtjevi sustava

Primatelj franšize mora da se nalazi na atraktivnoj i visokofrekventnoj lokaciji. Svakako, treba da bude registrovan za obavljanje djelatnosti.

Nakon ispunjenjih osnovnih uslova, primatelj franšize treba da popuni formu za pristup koja je dostupna na upit.


Informacije o davatelju franšize

Pek-Snack Adria d.o.o.

Nikole Pašića broj 16/1-5b, 78000 BANJA LUKA, Bosna i Hercegovina

+387 65 256-754

customercare@peksnack.ba

peksnack.ba

Kontakt osoba za kandidate

Željko Mirnić

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Pek-Snack.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba provjeriti ponudu svakog od izlistanih sustava. Uredništvo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.ba portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima poslane informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.