Život i poslovanje mogu biti slasni!

Pek-Snak u BiH / Zvanična preznetacija Kompanije i predstavljanje Pek-Snak proizvoda za tržište Bosne i Hercegovine desila se krajem 10. mjeseca 2021. godine u Sarajevu
Pek-Snack je jedna od najvećih pekarskih franšiza u Mađarskoj i Centralnoj Evropi. Svojim kupcima svaki dan nudi čitav niz svježih i ukusnih pekarskih proizvoda.
 

Ova kompanija proizvodi zamrznute pekarske proizvode od 1998. godine. Pek-Snack je prvobitno bila porodična firma registrovana u Mađarskoj, ali je 2015. godine preuzela finansijsko-investicijska grupa Oriens.

Glavno sjedište firme Pek-Snack je u predgrađu Igala, grada u Somogy okrugu u Mađarskoj.

“Naše osoblje čini preko 350 uposlenika. Nekadašnja tvornica od 600 m2 je narasla na preko 6.000 m2 zahvaljujući stalnim unapređenjima. Tokom 2021. godine, zahvaljujući velikoj investiciji, kapacitet tvornice je povećan za dodatnih 40%. Naše proizvode možete naći u preko 2.000 pekara širom Mađarske, Hrvatske, Češke i Slovačke” istakli su iz ove kompanije.

Pek-Snack je posvećen svojim potrošačima isto koliko i poslovnim partnerima. Mnogi su to prepoznali te o njihovom radu govore brojne nagrade čiji su dobitnici. Jedna od nagrada je i SUPERBRANDS koju su osvojili 2010., 2011., 2012. i 2021. godine.

Cilj ove kompanije je da obezbijede visoku kvalitetu i pouzdanu uslugu svaki dan, a i da u isto vrijeme konstantno šire paletu svojih proizvoda. Zbog toga svoje partnere biraju pažljivo.

“Da bi smo zadovoljili potrebe naših potrošača, radimo u suradnji sa više od 2.000 franšiznih partnera. Naša suradnja se bazira na kvaliteti i odgovornoj usluzi. Mi pomažemo svojim partnerima sa stalnim inovacijama u proizvodima i sa zajedničkim promocijama tako da su svi u stanju da ostanu kompetitivni, i da se zajedno sa nama razvijaju kako bi ispunili sve potrebe naših potrošača. “ poručili su iz Pek-Snack-a.

U zadnjim mjesecima 2021. godine Pek-Snack je dostupan i na tržištu Bosne i Hercegovine. Kako bi svakodnevno zadovoljili sve potrošače, ova kompanija je u potrazi za franšiznim partnerima.

“Mi obezbjeđujemo jaku podršku za naše partnere, počevši od samog početka, čak i od naizgled malih svakodnevnih pitanja. Nudimo kompletno poslovno rješenje, od instalacije rerni, do unutarnjeg dizajna prodavnice, logistike i usluge. Naši partneri mogu računati na stručnost i pomoć naših regionalnih predstavnika u svim pitanjima, od obrazovanja, poslovnih konsultacija do podrške u marketingu.” istakao je Željko Mirnić, Direktor Pek-Snack Adria.

Pek-Snack kompanija je aktivna u pekarskoj industriji već preko 20 godina, i tokom tog perioda uspostavili su vrlo jake veze sa nekoliko internacionalnih maloprodajnih lanaca. Svakako da će uskoro po istom modelu Pek-Snak proizvodi biti dostupni i u bolje snadbjevenim marketima, trgovinama i benzinskim pumpama širom Bosne i Hercegovine.

“Naši partneri su:  Aldi, Coop, Lidl, Spar, Kaufland, Tesco, Plodie, Tom Market kao i mnogi drugi. Pek-Snack je poput tima od kojeg je sačinjen: inovativan, pouzdan i posvećen visokoj kvaliteti. Ovakva perspektiva nam pomaže u stalnom razvoju, povećanju efikasnosti i stvaranju novih proizvodnih linija čime smo postali inovatori u svojoj industrijskog grani” kazao je Csaba Antal, Generalni direktor.

Pek-Snack trenutno u Hrvatskoj u kojoj su poslovanje počeli davne 1999. godine ima skoro 500 franšiznih partnera, što samo po sebi govori o kvaliteteu usluge te načinu odnosa s partnerima.

Zvanična preznetacija Kompanije i predstavljanje Pek-Snak proizvoda za tržište Bosne i Hercegovine desila se krajem 10. mjeseca 2021. godine u Sarajevu, a svi detalji oko Pek-Snack franšiznog poslovanja dostupni su od 01.11.2021. godine putem Customer Care Centra, telefon +387 65 256 754, e-mail: customercare@peksnack.ba ili putem web stranice www.peksnack.ba


Franšiza / U zadnjim mjesecima 2021. godine Pek-Snack je dostupan i na tržištu Bosne i Hercegovine. Kako bi svakodnevno zadovoljili sve potrošače, ova kompanija je u potrazi za franšiznim partnerima.