KIBERone

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

KIBERone je jedinstven, inovativan, moderan projekat u oblasti digitalnog obrazovanja za savremenu djecu uzrasta od 6 do 14 godina, koji pomaže u izgradnji uspješne budućnosti djeteta.

Projekat postoji širom Evrope, a sada uključuje 26 zemalja i više od 300 gradova, uključujući Ameriku i Evropu i zemlje ZND. Programi su prevedeni na mnoge svjetske jezike.

U posljednjih 5-7 godina broj djece koja znaju da koriste kompjuter i pametni telefon porastao je 10 puta.

Zato je cilj SajberŠkole pripremiti sljedeću generaciju za digitalnu, automatiziranu budućnost. Djeca u našim školama mogu naučiti moderne vještine digitalne pismenosti i pretvoriti beskorisno vrijeme koje provode uz gadgete u nešto korisno.

U SajberŠkoli djeca uče ono što nikada neće naučiti u školi: programiranje mobilnih aplikacija, kreiranje web stranica, chatbotova, etičko bloganje, stvaranje umjetne inteligencije i virtualne stvarnosti, obrada baza podataka, cyber sigurnost, čak i blockchain i još mnogo toga. IT stručnjaci će naučiti djecu da realizuju vlastite projekte, pa čak i kako samostalno, bez pomoći roditelja, napraviti napredne prezentacije za školu.

Program obuke uključuje preko 50 modula, što je daleko najveća ponuda na tržištu. Moduli se ažuriraju svakih 6 mjeseci, tako da su programi uvijek aktualni i prate najnovije tehnologije i njihov razvoj.

Rad se odvija u formatu škole, a ne kratkoročnih tečajeva, što znači da se znanje pretvara u automatsku vještinu.

IT stručnjaci su u nastavne programe uložili aktualna suvremena znanja i iskustva. Osim toga, dječji psiholozi prilagodili su program posebno za djecu, kako bi učenje bilo učinkovito, ali i zabavno, kroz omiljene igre i likove bliske djeci. Istovremeno, svaki modul se može primijeniti u svakodnevnom životu djeteta, bez obzira što će ono raditi u budućnosti.

KIBERone je već dobitnik međunarodnih priznanja, priznat je kao:

 • najbolji obrazovni projekt u Evropskoj uniji prema HiSTES-u,
 • najbolji projekt na svijetu u području digitalnih tehnologija prema UN-u i UNESCO-u
 • akreditacija od strane kompanije Microsoft,
 • najbolja franšiza po oceni Forbs Russia, 

...to jest, mi u potpunosti jamčimo kvalitetu proizvoda.

Kupnjom franšize dobivate detaljan plan otvaranja SajberŠkole u svom gradu s predviđanjem prihoda.

U startnom paketu su svi procesi detaljno i jasno razrađeni, a u slučaju nedoumica tu je podrška iz centrale u Beogradu i glavne kancelarije u Evropi.

 • više od 50 programa obuke
 • osobni asistent i podrška međunarodnog tima
 • plan pokretanja projekta korak po korak
 • tehnologija pretraživanja i selekcije zaposlenika
 • plan reklamne kampanje i reklamni materijali
 • web stranica i CRM sustav (automatizirani sustav korisničke službe)
 • sve vrste potrebnih dokumenata
 • pravo na rad pod brendom KIBERone

Ovo je odličan dodatni biznis za škole stranih jezika, škole mentalne aritmetike, produžene boravke, IT kompanije, auto-škole.

U svakoj fazi, od izrade tečajeva do neposrednog rada s djecom, na projektu rade visokokvalificirani stručnjaci s praktičnim iskustvom.

U SajberŠkoli program je isti kao i za odrasle: projekti, virusi, programiranje, blogovi – samo što je potpuno prilagođen djeci.

Broj vlastitih poslovnica

10

Broj franšiznih poslovnica

300 gradova u 26 zemalja

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

 • više od 50 programa obuke
 • osobni asistent i podrška međunarodnog tima
 • plan pokretanja projekta korak po korak
 • tehnologija pretraživanja i selekcije zaposlenika
 • plan reklamne kampanje i reklamni materijali
 • web stranica i CRM sustav (automatizirani sustav korisničke službe)
 • sve vrste potrebnih dokumenata

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Ulazna naknada (priključenje projektu):

 • Ovisno o lokaciji od 3.000 do 4.000 EUR

Redovita franšizna naknada (royalties):

 • 7% mjesečnog prihoda (od trenutka otvaranja škole)

Osnovni zahtjevi sustava

Primatelj franšize treba:

 • biti dobar organizator na lokalitetu
 • biti odgovoran
 • imati određeno menadžersko/rukovodilačko iskustvo ili iskustvo u vođenju vlastitog biznisa.

Informacije o davatelju franšize

Sistema LLC

Aleksandra Stambolijskog 13a

+381631901224

partners@kiber-one.rs

kiber1-partners.com

Kontakt osoba za kandidate

Nadežda Korneeva (bosanski

srpski

ruski

engleski)

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno KIBERone.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Osnažite talente, pobijedite slabosti /15.04.2022

Pod imenom Verbatoria u više od 20 zemalja posluju centri za neurometrijsko testiranje i analizu urođenih talenata pojedinca. Ovaj sistem prisutan je i na ovim prostorima i nudi franšizu. Ko su poželjni primaoci ove franšize?

Dobrobit za djecu i lekcija za mlade /14.02.2022

Željela se posvetiti edukaciji djece i pri tom graditi vlastiti poduzetnički put. Ines Slunjski napustila je posao u državnom sustavu, uzela franšizu i donijela u Varaždin dva edukativna programa – Malac Genijalac i Edukido.

Naučiti nešto novo i puno više /21.12.2021

U ožujku 2021. Timea Kiss potpisala je ugovor o master franšizi i obvezala se razviti mrežu „Škola brzog čitanja i mudrog učenja“ u Mađarskoj.

Kreativno obrazovanje u temelju franšize /02.11.2021

Tržište izvannastavnih aktivnosti za djecu konstantno raste. Prilika je to i za koncept Edukido, koji će od ove godine svoje edukativne radionice s LEGO kockama i originalne programe ponuditi i djeci iz ove regije.

Spremni za promjene /18.10.2021

Programiranje i obrazovanje budućih IT stručnjaka dobivaju sve više na značaju jer ljudi shvaćaju koliko je IT važan za današnje generacije djece, kaže Bartosz Jakubowski, direktor prodaje i marketinga u tvrtki Coding Giants

Dva dobra u jednom programu /08.10.2021

„Škola brzog čitanja i mudrog učenja“ predstavila je svoj novi obrazovni program. Osim polaznika, koristi od ove novine trebali bi osjetiti i sami primatelji franšize.

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba provjeriti ponudu svakog od izlistanih sustava. Uredništvo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.ba portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima poslane informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.