Young Engineers

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Young Engineers je obrazovni koncept vannastavnih aktivnosti za podučavanje djece inženjerskim vještinama, osnovan 2008. godine, koji danas djeluje u više od 50 zemalja širom svijeta. Naša misija je da djecu od 4-15 godina najbolje pripremimo za vještine potrebne radnom okruženju 21. vijeka. Obučili smo preko 30 000 polaznika u više od 200 naših poslovnica. Young Engineers i je obrazovni sistem koji priznaju Harvardska škola za obrazovanje (Harvard School of Education) i Komisija Evropske unije (European Union Commission).

Broj vlastitih poslovnica

-

Broj franšiznih poslovnica

Više od 200

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Young Engineers je razvio jednostavan i direktan pristup obrazovnom poslu kojim je lako upravljati. Tokom obuke naši primatelji franšize stiču alate, znanje i samopouzdanje potrebne za pokretanje i vođenje uspješnog posla pod brendom Young Engineers. Naš tim za poslovni razvoj čine stručnjaci za marketing, pokretanje posla, operativno poslovanje i finansije. Ovaj iskusni tim vodiće vas na svakom koraku sve dok ste primatelj franšize.


Procijenjena ukupna vrijednost investicije

$1,500-$20,000


Osnovni zahtjevi sustava

Nije neophodno nikakvo prethodno iskustvo.

Dijelimo teritorije tako da svaka ima oko 100.000 stanovnika. Poželjno je posao pokrenuti u mjestima gdje djeca uobičajeno pohađaju vanškolske aktivnosti.


Informacije o davatelju franšize

E Square Young Engineers Franchising Ltd.

34034 W 8 Mile Road, Farmington Hills, MI 48335, USA

+1-248-6023162

franchise@youngengineers.org

franchise-guide.youngengineers.org

Kontakt osoba za kandidate

Danny Eizicovits

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Young Engineers.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Osnažite talente, pobijedite slabosti /15.04.2022

Pod imenom Verbatoria u više od 20 zemalja posluju centri za neurometrijsko testiranje i analizu urođenih talenata pojedinca. Ovaj sistem prisutan je i na ovim prostorima i nudi franšizu. Ko su poželjni primaoci ove franšize?

Dobrobit za djecu i lekcija za mlade /14.02.2022

Željela se posvetiti edukaciji djece i pri tom graditi vlastiti poduzetnički put. Ines Slunjski napustila je posao u državnom sustavu, uzela franšizu i donijela u Varaždin dva edukativna programa – Malac Genijalac i Edukido.

Naučiti nešto novo i puno više /21.12.2021

U ožujku 2021. Timea Kiss potpisala je ugovor o master franšizi i obvezala se razviti mrežu „Škola brzog čitanja i mudrog učenja“ u Mađarskoj.

Kreativno obrazovanje u temelju franšize /02.11.2021

Tržište izvannastavnih aktivnosti za djecu konstantno raste. Prilika je to i za koncept Edukido, koji će od ove godine svoje edukativne radionice s LEGO kockama i originalne programe ponuditi i djeci iz ove regije.

Spremni za promjene /18.10.2021

Programiranje i obrazovanje budućih IT stručnjaka dobivaju sve više na značaju jer ljudi shvaćaju koliko je IT važan za današnje generacije djece, kaže Bartosz Jakubowski, direktor prodaje i marketinga u tvrtki Coding Giants

Dva dobra u jednom programu /08.10.2021

„Škola brzog čitanja i mudrog učenja“ predstavila je svoj novi obrazovni program. Osim polaznika, koristi od ove novine trebali bi osjetiti i sami primatelji franšize.

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba provjeriti ponudu svakog od izlistanih sustava. Uredništvo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.ba portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima poslane informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.