Friendly Fire

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Friendly Fire je franšiza Esports Arena prilagođena za korisnike iz generacije Z, generacije koja gaming doživljava kao integralni dio svoje osobnosti.

Esports Arena je mjesto odlične atmosfere, druženja, zabave i natjecanja u kompetetivnim igrama. Za razliku od drugih zabavnih aktivnosti, Esports Arena postaje zabavnija što se više posjećuje. Prosječna franšiza ima preko 100 dnevnih posjeta.

Friendly Fire franšiza donosi prihode od usluga te proizvoda, a karakterizira ju visoka marža. Gaming i esports industrija raste iz godine u godinu, a time i Friendly Fire dobiva na popularnosti.

Idealna lokacija za Friendly Fire franšizu je naseljeno područje s mnogo mlade populacije. Idealan prostor je od 100 do 300 m2. Idealan franšizer je poduzetnik s strašću za gaming.

Friendly Fire franšiza ima niske operativne troškove što je čini otpornom na krize i recesije.

Broj vlastitih poslovnica

1 u Austriji (Beč)
3 u Hrvatskoj (Zagreb)

Broj franšiznih poslovnica

4 u Bosni i Hercegovini (Sarajevo, Mostar, Zenica, Ljubuški)

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Friendly Fire ima organiziranu podršku za:

 • franchise i business probleme
 • IT (hardware i software)
 • marketing

Prilikom otvaranja Friendly Fire izrađuje sve planove (građevinski radovi, podovi, struja, ventilacija, klimatizacija, IT), a postoji mogućnost i najma opreme (računala, konzola i namještaja) kako bi se smanjio CAPEX.

Za vrijeme izgradnje franšize, Friendly Fire je konstantno dosutpan za konzultacije.

Friendly Fire organizira trening te intenzivno pomaže u Grand Openingu. U periodu nakon otvorenja Friendly Fire je intenzivno uključen i pomaže vlasniku pokrenuti posao na ispravan način.


Procijenjena ukupna vrijednost investicije

 • Početna investicija je od 70.000 € do 250.000 €.
 • Initial franchise fee je 15.000 €
 • Royalties:
  • 10% neto vrijednosti prodanih usluga
  • 3% neto vrijednost prodanih proizvoda
 • Marketing:
  • Globalni - 3% neto vrijednosti prodanih usluga
  • Regionalni - 1% neto vrijednosti prodanih usluga

Osnovni zahtjevi sustava

Gusto naseljeno područje (minimalno 20.000 stanovnika), prostor od 100 do 300 m2, mlada populacija. Nije nužno da prostor bude na prometnoj ili istaknutoj mikro-lokaciji. Parking i javni prijevoz su poželjni.


Informacije o davatelju franšize

FRIENDLY FIRE FRANCHISING LTD.

3 Gower Street, London, WC1E 6HA, UK

+385 98 957 0048

franchise@ffe.gg

friendlyfireesports.com

Kontakt osoba za kandidate

David Kosir (HR

EN)

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Friendly Fire.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba provjeriti ponudu svakog od izlistanih sustava. Uredništvo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.ba portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima poslane informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.