roba široke potrošnje

roba široke potrošnje | 12.08.2020

Stvoriti veliki kutak za male proizvođače

Iz želje da ponude atraktivan, ali dostupan prodajni prostor za male proizvođače, kreativce i dizajnere, u Beču je 2015. otvorena specijalizirana trgovina s' Fahl. Potražnja je potakla i razvoj franšizne mreže, a primatelje franšize sada traže i u Hrvatskoj.

Iz želje da ponude atraktivan, ali dostupan prodajni prostor za male proizvođače, kreativce i dizajnere, u Beču je 2015. otvorena specijalizirana trgovina s' Fahl. Potražnja je potakla i razvoj franšizne mreže, a primatelje franšize sada traže i u Hrvatskoj.

roba široke potrošnje | 29.11.2019

Kad biznis s konopljom procvjeta

Cbweed, talijanski proizvođač i distributer proizvoda na bazi konoplje, širi poslovanje kroz franšizu i zainteresiran je razviti prodajnu mrežu širom Europe.

roba široke potrošnje | 28.10.2019

Jeste li za sushi?

Sushi by A's, franšizni koncept koji se temelji na pripremi i prodaji sushija u okviru trgovačkih lanaca, proširio je mrežu u Hrvatskoj i Sloveniji te najavljuje ulazak na nova tržišta.

roba široke potrošnje | 25.10.2019

Razmjena znanja, bolje poslovanje

Kad se primatelji franšize nađu na jednom mjestu, razmjena iskustva je neizbježna. S godišnjeg skupa primatelja master franšize branda Husse, tim iz Hrvatske dolazi bogatiji i za jedno priznanje.

roba široke potrošnje | 16.05.2019

Lakše do Husse franšize

Davor Bencek iz Koprivnice postao je primatelj Husse franšize, zadužen za područje Koprivničko-križevačke županije. Što ga je potaklo te ohrabrilo na ovaj korak?

roba široke potrošnje | 05.05.2019

Novi članovi dobrodošli u Husse obitelj

Husse, švedski proizvođač i distributer hrane za pse i mačke, pet godina posluje u Sloveniji, gdje prodajnu mrežu razvijaju franšizeri i distributeri.

roba široke potrošnje | 09.04.2019

Snaga velike franšizne obitelji

Švedski Husse jedan je od rijetkih franšiznih sustava koji razvija mrežu u svim zemljama ove regije. Primatelje master franšize od 2018. godine imaju i u Bosni i Hercegovini.

roba široke potrošnje | 21.01.2019

Samo za jake partnere

Za pet godina poslovanja Proteini.si su u Srbiji otvorili 12 trgovina, od toga je 11 otvorio primatelj master franšize – tvrtka D Sport System. Otkrivaju nam zašto su oprezni kada je riječ o davanju pojedinačnih franšiza.

roba široke potrošnje | 14.01.2019

Kad se spoji ugodno i korisno

Ivana Koprivanac iz Osijeka postala je primatelj Husse franšize u prelomnom trenutku života. Iako je dosadašnjim rezultatima zadovoljna, smatra da „poduzetnik uvijek mora težiti boljem“.

roba široke potrošnje | 15.03.2017

„Traži se predanost“

...poručuje Zorislav Zlatar poduzetnicima zainteresiranim za Husse franšizu. Dostava hrane za kućne ljubimce ne može biti tek usputna djelatnost.

roba široke potrošnje | 16.11.2016

Posao iz ljubavi

Iako je nepunih godinu dana primatelj Husse franšize, Dejan Jakovljev iz Beograda već je postigao zavidne rezultate. U poslu mu pomaže supruga, ali i dva patuljasta šnaucera.

roba široke potrošnje | 29.10.2016

Život je pun iznenađenja

Kao inženjer pomorskih tehnologija, Petar Duvnjak se godinama bavio nautičkim turizmom. Danas je poduzetnik te primatelj franšize dućana zdrave hrane „Refužo“.

roba široke potrošnje | 05.09.2016

Trgovci s iskustvom

Ankica i Goran Herčka iz srbijanskog grada Kule već dugo rade u trgovini, a od 2015. iskustvo grade i kao partneri sustava "Trafika".

roba široke potrošnje | 30.03.2016

Svi za jednog,jedan za sve

Zašto je Husse franšiza s minimalnim rizicima, koje povoljnosti čekaju zainteresirane te kakvo je tržište hrane za kućne ljubimce u Srbiji, otkriva Saša Milutinović

roba široke potrošnje | 21.10.2015

Važno je ne odustati

Niti jedan početak nije lak, kažu Martin Wallner i Tomaš Huber iz Češke, osnivači i vlasnici koncepta Mixit. Od čega su počeli, a čime se danas mogu pohvaliti?

roba široke potrošnje | 01.10.2015

Strpljenje se isplati

Iskustva iz Poljske: Kako Eurocash privlači nove primatelje franšize i kakve benefite mogu očekivati ​​partneri pošto pristupe mreži, govori Pedro Marthino, član borda Eurocash grupacije

roba široke potrošnje | 15.05.2015

Na čaj u Novi Sad

Nedavno je u Novom Sadu otvorena prva franšiza "Kuće zelenog čaja", tvrtke koja već deset godina uspješno posluje na tržištu Hrvatske.

roba široke potrošnje | 25.02.2015

Prihodi rastu u franšizi

Koje su prednosti za trgovce koji pristupe franšiznom sustavu Moj dućan, kakve rezultate postižu te kakvu pomoć očekuju od tvrtke Metro kao davatelja franšize, govori nam Alen Žunić.

roba široke potrošnje | 22.12.2014

Posao nije teret, već izazov

Ivana Lazić dvije je godine radila u franšiznom lancu Trafika, da bi nedavno postala i primatelj franšize tog brenda.

2