Flash

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Flash Europe je tržišni lider u Europi u pružanju profesionalnih usluga hitnog transporta, tvrtka koja stalno i uspješno stvara i uspostavlja nove standarde u logističkim uslugama koje pruža svojim klijentima. Naši klijenti prevashodno dolaze iz industrija poput proizvodnje automobilskih dijelova i oprema, elektronike, strojeva i opreme, zrakoplovne industrije, zatim poljoprivrede te svih ostalih industrija koje trebaju hitan prijevoz i logistiku. 
Imajući uvijek na prvom mjestu interes naših klijenata i njihovih dobavljača, razvili smo uspješan i provjeren poslovni model.

Flash sada jača svoju strategiju širenja uspostavom franšizne mreže. Taj smo proces započeli na tržištu Turske, a sada tražimo motivirane investitore i partnere zainteresirane za logistiku koji bi, kao primatelj FLASH Master franšize, razvili našu mrežu u zemljama ovog područja.

Broj vlastitih poslovnica

48 (Francuska, Engleska, Nizozemska, Slovačka, Mađarska, Poljska, Rusija, Italija, Španjolska, Portugal, Rumunjska, Maroko, Tunis, Češka, Belgija, Luksemburg).

Broj franšiznih poslovnica

Turska, Hrvatska, Slovenija, Rusija

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Flash vam nudi profesionalni franšizni paket, koji uključuje:

 • Snažna i prepoznata robna marka;
 • In-house razvijen softver za potpori izvršenja pošiljki, potpunu vidljivost i automatiziranu optimizaciju;
 • Baza klijenata s kojima već surađujemo u drugim zemljama;
 • Pristup velikoj i profesionalnoj mreži dobavljača diljem Europe;
 • Operativni priručnik za poslovanje.

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Ukupni iznos ulaganja varira od zemlje do zemlje, u rasponu je od 75.000 do 500.000 eura. Više informacija na zahtjev.


Osnovni zahtjevi sustava

 • Dokazane vještine upravljanja i iskustvo u vođenju biznisa;
 • Poduzetnički način razmišljanja;
 • Ambicija i sposobnost da regrutiraju i šire mrežu novim individualnim primateljima franšize;
 • Poznavanje lokalnog tržišta;
 • Spremnost na ulaganje;
 • Usmjerenost na prodaju.

Informacije o davatelju franšize

Flash Europe

19 Rue Edmond Reuter, L-5326 Contern, Luxembourg

+32 499925553

f.vandoorn@flash-global.net

flash.global

Kontakt osoba za kandidate

Frank van Doorn (engleski i njemački jezik)

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Flash.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba provjeriti ponudu svakog od izlistanih sustava. Uredništvo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.ba portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima poslane informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.