CityPal

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

CityPal je platforma pomoću koje lokalni stanovnici turistima predstavljaju najbolje od njihovog grada putem CityPal tiskanih mapa gradova, web stranice i mobilne aplikacije.  CityPal nudi informacije tipa gdje dobro jesti, gdje popiti dobru kafu, koje restorane treba svakako obići, gdje su noćni i drugi barovi, koje događaje posjetiti, kakva je ponuda usluga koje mogu zatrebati na putu (automehaničarske, stomatološke, frizerske i tome slično).

No, u odnosu na druge slične turističke projekte, CityPal ima jednu posebnost, a to je da predstavlja malu kolekciju provjerenih preporuka koje nude entuzijastični lokalni stanovnici.

Naime, današnji gost traži autentičnost i manje ga zanimaju profesionalne preporuke turističkih djelatnika. Mnogo mu je draže čuti savjet nekoga „iz stvarnog života“, nekoga s kojim se može poistovjetiti, tko živi u tom gradu i najbolje zna gdje treba ići da bi se destinacija doživjela na pravi način.

Tu vi stupate na scenu, jer taj entuzijastični lokalac koji daje prave savjete gostima vašega grada željnim autentičnih doživljaja ste upravo – vi!

Broj vlastitih poslovnica

2 u Hrvatskoj (Zagreb i Pula)

Broj franšiznih poslovnica

-

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Nudimo vam:

  • Edukaciju i pomoć u prodaji
  • Edukaciju u vođenju poslovanja
  • Pravnu pomoć i materijale/ugovore
  • Dizajnerske usluge i izradu dizajna letka
  • Lektoriranje tekstova na engleskom
  • Objave na www.citypal.me i mobilnoj aplikaciji

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Investicija se vraća već u prvoj sezoni.

  • Ulazna investicija 2,500 €
  • Ukupna investicija 3,500 €
  • Vrijeme potrebno od potpisa ugovora do početka korištenja franšize: Do mjesec dana
  • Naknada za franšiznu licencu 10 %

Osnovni zahtjevi sustava

Uvjet je da je nije prodana licenca za grad koji vas zanima, a prednost imaju oni koji imaju iskustva u prodaji, turistički su vodiči ili su trgovački putnici u HORECA sektoru pa znaju puno vlasnika restorana i kafića.


Informacije o davatelju franšize

Denuncio d.o.o.

Samoborska cesta 6

+385 917867982

zeljko@citypal.me

citypal.me

Kontakt osoba za kandidate

Željko Gobac

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno CityPal.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

PROFIT system, kao izdavač Franchising.ba vas obavještava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forma). Sve informacije unesene u kontakt formu šalju se e-poštom organizatoru franšiznog (partnerskog) sustava, kako je naveden u Katalogu. Sustav koji prima poslane informacije će ih koristiti za pružanje više informacija o vlastitom poslovanju. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih osobnih podataka.