poslovne usluge i internet

poslovne usluge i internet | 17.12.2020

Zaštita u temelju franšize

Iz Amerike na tržišta ove regije stiže Signal 88 Security, franšizni sustav specijaliziran za poslove zaštite osoba i imovine. Tko može biti primatelj ove franšize?

Iz Amerike na tržišta ove regije stiže Signal 88 Security, franšizni sustav specijaliziran za poslove zaštite osoba i imovine. Tko može biti primatelj ove franšize?

poslovne usluge i internet | 03.02.2020

Uspostavljanje dobre prakse

Flash Europe, europski lider u pružanju usluga premium transporta, nastavlja franšizno širenje, a od ove godine uvodi i praksu godišnjih skupova franšizne mreže.

poslovne usluge i internet | 12.12.2019

Tri prijatelja, dva vozila i tri rute

Da bi do zračne luke stigli lako i komforno, morali su pokrenuti vlastiti biznis. Tako je nastao GoOpti, tvrtka specijalizirana za putnički prijevoz, koja danas svoje usluge nudi u pet zemalja te namjerava franšiznu mrežu proširiti i izvan ove regije.

poslovne usluge i internet | 13.11.2019

Aplikacijom do profita

ProfitApp International, vlasnik istoimene aplikacije koja se temelji na programu lojalnosti, povezujući tvrtke iz različitih industrija i kupce, prva je crnogorska franšiza koja je započela širenje u regiji.

poslovne usluge i internet | 26.09.2019

Sigurnost uz iskusnog partnera

Signal 88 Security ima više od 350 franšiznih poslovnica, uglavnom u zemljama engleskog govornog područja. Daljnji razvoj franšizne mreže sada pak počinje od Mađarske.

poslovne usluge i internet | 21.06.2019

Hitni transport brzo raste

Flash Europe, europski lider u području profesionalnih usluga hitnog transporta, pokreće franšizni program u ovoj regiji. Tko može postati primatelj franšize i što se očekuje od partnera, otkriva franšizni menadžer Frank van Doorn

poslovne usluge i internet | 17.06.2019

Mikrologistika nadohvat ruke

Mail Boxes Etc. nudi poduzećima niz logističkih usluga. Poslovanje širi pomoću franšize, te je na taj način prisutan i u Hrvatskoj. U narednom periodu planiraju širenje mreže i u ostatku Adriatik regije.

poslovne usluge i internet | 30.04.2019

Poslovna prilika na tržištu hitnog prijevoza

Flash, europski lider u pružanju profesionalnih usluga hitnog transporta, pokreće novi franšizni program. Cilj – proširenje mreže prijevoznika i partnera diljem Europe. Primatelje franšize traže i u zemljama ove regije.

poslovne usluge i internet | 17.04.2019

Nijedan biznis nije sigurna oklada

Čak i oni poduzetnici koji odluče kupiti franšizu – dokazani poslovni koncept – ne smiju računati na stopostotni uspjeh. U privatnom biznisu, štošta može poći krivo, ali će uspjeh biti izvjesniji ako se izbjegnu neke od uobičajenih pogrešaka.

poslovne usluge i internet | 08.04.2019

Bez „reklama s naslovnica“

Tek što su najavili širenje na inozemnim tržištima, španjolski sustav oglašavanja Grupo Overnews odustaje od međunarodnog franšizinga.

poslovne usluge i internet | 29.03.2019

Zadovoljni i klijent i zaposlenik

Kako poduzetnici mogu automatizirati i digitalizirati svoje biznise? UDS nudi vlasnicima biznisa niz rješenja, a ljudima koji tek razmišljaju o poduzetništvu – mogućnost razvoja kroz franšizu.

poslovne usluge i internet | 25.01.2019

Reklama s naslovnica

Različite stvari mogu poslužiti kao „prostor za reklamu“, potrebno je samo malo kreativnosti – kažu u španjolskoj tvrtki Grupo Overnews, koja odnedavno nudi franšizu i poduzetnicima iz ove regije.

poslovne usluge i internet | 29.08.2017

Lijek za slabe točke biznisa

Kako Expense Reduction Analysts (ERA) pomaže tvrtkama te kakvo je interesovanje za uslugu „rezanja troškova“ u ovoj regiji, otkriva Nikola Oršanić, primatelj ERA franšize

poslovne usluge i internet | 11.10.2016

Neizlječivi poduzetnici

Biljana i Milomir Ždrale oduvijek su u poslovima u kojima je zarada ovisila samo o njihovom učinku. Tako su i postali partneri te primatelji franšize nekoliko svjetskih brandova.

poslovne usluge i internet | 16.09.2015

Dobar početak potiče optimizam

Kako reagiraju oglašivači na Ticket Com franšizu, postoji li interes za ovu vrstu posla, i što primatelje najviše zanima, odgovara nam Damir Jurković

poslovne usluge i internet | 17.03.2015

Ideja vrijedna »kopiranja«

Kako je slovenski Printbox unio revoluciju u uslugu kopiranja, skeniranja i printanja, što su postigli i čemu se nadaju, reći će nam Luka Jarc.

poslovne usluge i internet | 08.12.2014

Kriza mijenja pravila

Zašto je kao primatelj master franšize Dama Service za Hrvatsku inzistirao promijeniti koncept poslovanja i kako je na to reagirao davatelj franšize, reći će nam Nikola Oršanić.

poslovne usluge i internet | 17.09.2014

Unija za sve

Kako su proširili poslovanje na čitavu regiju, zašto su ušli u franšizing i što sada mogu ponuditi primateljima franšize, reći će nam Miran Pikovnik iz računovodstvene kuće Unija.

poslovne usluge i internet | 26.12.2013

Svakom poslu je potrebna promocija

Zašto treba ulagati u online oglašavanje, zbog čega ne treba zanemariti tradicionalne medije i kako popularisati franšizing, razgovaramo sa Jovom Srećom.

2