USLUGE

gastronomija i ugostiteljstvo | 15.08.2013

Obiteljski biznis treba podržati

Slobodan Boćanin je radio 25 godina u banci, da bi prije dve godine pokrenuo vlastiti posao i postao primatelj franšize ćevabdžinice Pink Panter.

gastronomija i ugostiteljstvo | 29.07.2013

Primatelj je lice franšize

Širenje franšizne mreže, noviteti u poslovanju, problemi i očekivanja primatelja, neke su od tema o kojima razgovaramo s Korneliom Šild-Ferenc.

edukacijske usluge | 08.07.2013

Vjerujem u kvalitetu

Nakon što je dvije godine radila kao učiteljica u Helen Doron školi, Arna Tomić je odlučila postati primatelj franšize i otvoriti centar za učenje engleskog jezika u Rijeci.

gastronomija i ugostiteljstvo | 10.06.2013

Sada smo veliki

Kako je prije osam godina riječ "franšiza" i u Češkoj zvučala gotovo pogrdno, a kako su danas ljudi svjesni da je franšizing povezan s kvalitetom i uređenim sustavom priča David Petřík iz Staropramena.

ljepota i fitness | 23.05.2013

Franšiza je savršen poslovni model

Tvrdi Alexandre Duque Lourenco, izvršni direktor tvrtki BodyConcept i DepilConcept. Traže li zato primatelje franšize u zemljama ovog dela Evrope?

turizam i hotelijerstvo | 09.05.2013

Neumorni putnik poduzetnog duha

Spojivši dvije strasti - turizam i izdavaštvo, Saša Marjanović je postao primatelj dvije master franšize, a planira postati i - davatelj franšize.

ljepota i fitness | 07.05.2013

Snažan biznis

Vladan Šljukić se godinama bavio uvozom dijetetskih suplemenata, a skoro godinu dana je primatelj master franšize branda Proteini za Crnu Goru.

gastronomija i ugostiteljstvo | 28.03.2013

Trgovac u ugostiteljstvu

Igor Kolar iz Slavonskog Broda oprobao se u nekoliko poslova, a u poslednje dvije godine je primatelj Surf`N`Fries franšize.

gastronomija i ugostiteljstvo | 21.03.2013

„Slatko brdo“

Marko Mišić, vlasnik tvrtke Sweet Collina, već osam godina uspješni je primatelj nekadašnje Fornetti, a sada Mini Pani franšize.

ljepota i fitness | 04.02.2013

„Tanana“ linija uspjeha

Slavica Bakiš, nakon godinu dana poslovanja kao primatelj franšize Body Creator, kaže da se u njenom poslu tope jedino kilogrami, a zarada postupno i sigurno raste.

gastronomija i ugostiteljstvo | 31.01.2013

Jačamo gdje smo najjači

McDonald’s slavi četvrt stoljeća poslovanja na srbijanskom tržištu. Na pitanja o planovima, suradnji s lokalnim dobavljačima i navikama potrošača odgovore daje Tomasz Rogacz.

turizam i hotelijerstvo | 28.01.2013

Iz svijeta mode na put oko svijeta

Dobro prethodno iskustvo poslovanja kroz franšizu navelo je Lidiju Jovanović još jednom postati primateljem franšize.

gastronomija i ugostiteljstvo | 24.01.2013

San

Kako osmisliti franšizni sustav koji će iz manjih mjesta krenuti u osvajanje većih, a da je pri tome koncept inspiriran velikim San Franciscom - tema je o kojoj razgovaramo s Denisom Tenšekom

gastronomija i ugostiteljstvo | 28.11.2012

Ozbiljan pristup

Sredinom prosinca u Beogradu će biti održan Rakia fest, a kako je nedavno sa radom počeo i prvi franšizni Rakia bar "preko bare" - vrijeme je za razgovor s Brankom Nešićem, tvorcem koncepta.

turizam i hotelijerstvo | 18.11.2012

Spoj tradicije i inovacije

Holiday Inn je nedavno proslavio pet godina poslovanja u Beogradu. Thomas Pavlović, generalni direktor beogradskog hotela, kaže da uspjeh duguju prije svega zaposlenicima.

  prvi
  predhodna
7
8
9
10