benzinske postaje i auto-oprema

benzinske postaje i auto-oprema | 17.09.2019

CFS ulazi na tržište BiH-a

Car Foil Shop, koncept koji objedinjuje prodaju i servis za ugradnju folija, potpisao je ugovor o master franšizi s partnerima iz Kneževa (BiH).

Car Foil Shop, koncept koji objedinjuje prodaju i servis za ugradnju folija, potpisao je ugovor o master franšizi s partnerima iz Kneževa (BiH).

benzinske postaje i auto-oprema | 29.05.2017

Malo tržište, velike mogućnosti

Kako je protekla prva godina za Car Foil Shop u Sloveniji, u kojim se gradovima nudi franšiza ovog branda te kako vidi daljnji razvoj, odgovara Nik Kajtna, primatelj master franšize za Sloveniju

benzinske postaje i auto-oprema | 31.08.2015

Šansa uz poznati brand

Vlada Vojnović iz Novog Sada prije nešto više od godinu dana postao je primatelj Bosch Car Service franšize. Danas smatra da ovaj sustav može postati lider na srbijanskom tržištu.

benzinske postaje i auto-oprema | 06.03.2015

Zajedno smo jači

Prve su benefite već ostvarili. Vlasnici auto-servisa koji su postali primatelji Motoo franšize ubrzo očekuju i pune efekte od pristupanja ovom franšiznom sustavu.

benzinske postaje i auto-oprema | 14.08.2014

Tržište koje obećava (regija)

Trend franšiznog širenja u industriji auto-dijelova postoji i u zemljama regije, a među franšiznim lancima nalaze se domaće i inozemne tvrtke.

benzinske postaje i auto-oprema | 13.08.2014

Tržište koje obećava

Istraživanja pokazuju da je tržište auto-dijelova u Europi i svijetu u porastu, a stručnjaci potvrđuju da je ova industrija pogodna i za razvoj putem franšizinga.