Verbatoria

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Nudimo franšizu biznisa za analizu neurometrijske sposobnosti odnosno mjerenje koeficijent talenta (TQ).  Analiza neurometrijske sposobnosti (ili mjerenje TQ) je jedinstvena je metoda analize prirodnog potencijala osobe (djeteta, tinejdžera, odrasle osobe) pomoću algoritma za analizu individualnih karakteristika mozga tokom izvođenja jednostavnih standardnih zadataka u različitim oblastima. Za razliku od drugih testova i analiza, metoda ne ispituje čovjekove vještine ili sposobnosti, već samo identifikuje oblast koja će biti lakša ili teža za razvijanje u odnosu na ostale. 

Koristimo jedinstvenu patentiranu tehnologiju za mjerenje neuro aktivnosti, i specijalne procese kako bismo izmjerili nervne odgovore na različite misaone procese, dekodirali ih, odnosno analizirali, i na bazi istih napravili evaluaciju odnosno izvještaj o TQ. Naša analiza ima za cilj otkriti pravi potencijal svake osobe u – matematici, jezicima, sportu, kreativnosti, muzici, emocionalnoj inteligenciji i samosvjesti... Trajanje same analize je 60 minuta.

Izvještaj o TQ (TQ report koeficijenta talenata) jasno i detaljno opisuje dugoročni plan ličnog razvoja osobe zasnovan na njenim talentima.

Broj vlastitih poslovnica

1 (Sarajevo)

Broj franšiznih poslovnica

>200
(oko 90 partnera u >180 gradova, u 25 zemalja širom svijeta)

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Naš partner (korisnik franšize) dobija doživotnu licencu/franšizno pravo, Verbatoria opremu, 2 dana obuke, pristup softveru za do 3 osobe, tehničku i ostalu podršku.

U nekim zemljama je dostupna i licenca za Master franšizu. Pored navedenog, korisnik master franšize dobija ekskluzivni teritorij i pravoprodavati dalje jedinične franšize na takvom teritoriju. 

Mi vam: 

 • pružamo podršku u otvaranju lokacije za testiranje. Pružamo 2 dana obuke u vašoj lokaciji. 
 • dajemo podršku u zapošljavanju lica koji će raditi kao specijalisti 
 • pružamo svu podršku u marketingu 
 • dajemo obuku i sertifikaciju za do 3 specijalista koje ćete angažovati 
 • pripremamo individualni izvještaj (TQ report) za svakog klijenta, a na bazi rezultata očitavanja koje vi sprovedite i šaljete nam ih kao sirove podatke. 
 • pripremamo veb stranicu za vašu teritoriju poslovanja i uključujemo podatke o vama na naše stranice, sa direktnim usmjeravanjem upita koji dolaze preko stranice na vas. 
 • omogućavamo da vaši specijalisti budu uključeni u Verbatoria zajednicu, kako bi se lako i efikasno, on-line, delila iskustva zajednice širom svijeta. 
 • pružamo podršku u individualnim konsultacijama sa klijentima, po potrebi. 
 • omogućavamo redovne treninge/obuke i webinare, podržavamo vas u učašću na različitim sajmovima i manifestacijama. 

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Od 4.990 EUR (cena jedinične franšize)


Osnovni zahtjevi sustava

Tražimo poduzetnike sa iskustvom u psihologiji, psihoterapiji ili HR (ljudskim resursima).

Kao naš partner imaćete obavezu da:  

 • Obezbedite i iznajmite lokaciju za testiranje (oko 20m2)
 • Od nas kupite licencu, senzore i testove. 
 • Plaćate fiksnu cenu za svaki izvještaj (TQ report) 
 • samostalno definišete cijenu usluge. Tržišno iskustvo ukazuje na cijenu u cijenovnom rangu od 60 do 100 USD (čak i do USD 400 u Hong Kongu)
 • vodite marketinške aktivnosti (digital, Instagram, Pinterest, Facebook....)

Informacije o davatelju franšize

SolutionLAB d.o.o.

Vilsonovo šetalište br. 10 Sarajevo

+387 61 312626

kenan.begic@solutionlab.ba

verbatoria.ba

Kontakt osoba za kandidate

Kenan Begić

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Verbatoria.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Preko franšize u svijet gaminga /22.03.2021

Voditi Esports Arenu može biti dobra poslovna prilika, pogotovo ako se uzima franšiza dokazanog koncepta. Što nudi sustav Friendly Fire te koje uvjete trebaju ispuniti potencijalni primatelji ove franšize, otkriva vlasnik koncepta David Kosir.

Profesionalna usluga na mreži /26.11.2020

Online platforma Qjob pomaže u povezivanju raznih tvrtki i pružatelja usluga s potencijalnim klijentima. Tvrtka namjerava razviti posao i u Hrvatskoj. Tko može dobiti licencu?

Sport i biznis /28.10.2020

Malo je tvrtki koje su specijalizirane za izgradnju i rekonstrukciju sportskih terena, a još je manje onih koje uz to daju franšizu. Tvrtka Inteko, osim što je jedna od najuglednijih na ovom polju, planira razviti mrežu franšiznih partnera i tako odgovoriti na sve veću potražnju za sportskim podlogama.

Praonica rublja kao siguran biznis /27.07.2020

LG Laundry Lounge, lanac samoposlužnih praonica rublja, uskoro će dobiti nove franšizne jedinice u Ljubljani, Pragu i Skoplju. Davatelj franšize savjetuje svoje primatelje da se u vrijeme COVIDa-19 obvezno pridržavaju i određenih pravila.

Kastav na franšiznoj mapi praonica /31.01.2020

Nova franšizna jedinica samoposlužnih praonica rublja LG Laundry Lounge otvorena je u Kastavu nadomak Rijeke.

„Magija“ se radom stvara /21.11.2019

Carwiz, hrvatski franšizni rent-a-car sustav, nastavlja širenje mreže na nekoliko kontinenata. Otkrili su nam kako je uređen franšizni sustav te što je potrebno ako krećete „u pohod“ na tržišta svijeta.

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba provjeriti ponudu svakog od izlistanih sustava. Uredništvo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.ba portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima poslane informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.