DepilConcept stiže u regiju

Uskoro u Beogradu / DepilConcept je brand u vlasništvu portugalske tvrtke Grupo Concept, pod kojim trenutno radi više od 100 klinika
Srijeda
06.03.2019
Portugalski brand u području dugotrajnog uklanjanja dlaka DepilConcept otvara prvu franšiznu kliniku u Srbiji. Primatelj master franšize najavljuje širenje mreže i jačanje branda.
 

Sredinom ožujka, u centru Beograda, otvorit će se prva klinika portugalskog branda DepilConcept.
Za DepilConcept smo saznali prije tri godine  priča za Franchising portale Nemanja Nikodijević, direktor tvrtke koja je primatelj master franšize ovog branda. – Međutim, u to smo vrijeme radili u drugoj branši, stjecali prva poslovna iskustva. Kada smo poželjeli napredovati, ponovno smo se vratili DepilConceptu  objašnjava kako su došli do ovog franšiznog sustava.

Odluku o pokretanju suradnje s portugalskom tvrtkom, kako kaže, nije bilo teško donijeti. Riječ je o brandu koji funkcionira već više od 12 godina u zahtjevnoj branši. Svojim rezultatima su nam pokazali da možemo imati povjerenja u njih, jer brand sustavno radi svoj posao, tvrtka je vrlo dobro organizirana, posebno u smislu stručne i ažurne potpore, što je nama, kao primateljima njihove franšize, bila jedna od najvažnijih stvari kada smo razmišljati o započinjanju suradnje  objašnjava Nikodijević.  Kao što će za naše buduće franšizne partnere iz Srbije, jedna od najvažnijih stvari biti to da smo mi, kao masteri, dobro organizirani  kaže on.

Da je DepilConcept bio "pravi izbor", ispostavilo se i kad su se osobno susreli s vlasnicima, zaposlenicima, vidjeli kako tvrtka radi. – Nakon upoznavanja s njihovim protokolima i modelima rada, bilo je jasno da je ovo prava priča za nas – kaže naš sugovornik.

Pripreme za otvorenje prve klinike privode se kraju. Za deset dana, kako je najavljeno, DepilConcept u Beogradu primit će i prve klijente.

Za primatelje master franšize otvorenje ove poslovnice je, zapravo, samo prvi zadatak. Poput svih mastera, i mi radimo "dva posla"  podsjeća Nikodijević. – Osim što otvaramo i vodimo naše klinike, imamo i zadatak promovirati i širiti brand, odnosno, prodavati pojedinačne franšize drugim poduzetnicima – kaže on, dodajući da će franšize početi prodavati odmah po otvorenju klinike u Beogradu.

– Već sada, zahvaljujući našoj širokoj bazi poznanstava, uspostavljamo prve kontakte i postoji velika šansa da odmah započnemo širiti brand. Smatramo da je Srbija vrlo pogodna za ovu vrstu djelatnosti, tako da, kad razmišljamo o širenju mreže, ne uzimamo u obzir samo velike gradove. Zbog pristupačne cijene franšize, kao i iznimno povoljnih cijena samih tretmana te dobro organizirane tvrtke i posla, mislimo da ima potencijala i u manjim mjestima, koja mogu biti jako dobra tržišta za razvoj DepilConcepta  kaže naš sugovornik.

DepilConcept je brand u vlasništvu portugalske tvrtke Grupo Concept, pod kojim trenutno radi više od 100 klinika. Specijalizirani su za dugotrajno uklanjanje dlaka, fotopodmlađivanje, tretmane koji njeguju sve tipove kože. Osim u Portugalu, franšizna se mreža razvija u još nekoliko drugih zemalja, između ostalih, u Brazilu i Poljskoj. Kroz klinike DepilConcepta za ovih 12 godina prošlo je više od 200.000 klijenata.


DepilConcept / Specijalizirani su za dugotrajno uklanjanje dlaka, fotopodmlađivanje, tretmane koji njeguju sve tipove kože

Popularno na forumu