Oglašavanje na portalu Franchising.ba

Franchising.ba
Franchising.ba / Na portalu možete pratiti vijesti o tvrtkama te njihovim poslovnim aktivnostima, dobiti informacije iz područja prava koja se tiču franšiznog ​​poslovanja, pronaći informacije koje će vam pomoći organizirati vlastiti biznis
Petak
12.10.2012
Franchising.ba je poslovni portal, u potpunosti posvjećen praćenju poduzetnika koji posluju pod poslovnom licencom, franšizom, ili u bilo kojem obličju partnerske suradnje. Ovo je prilika za tvrtke koje žele oglasiti sopstvene franšizne sustave, ali i proizvode i usluge.
 

Profil portala

Franchising.ba je posvećen svima koji ulažu u vlastiti posao. Namijenjen je poduzetnima i poduzetnicima: vlasnicima malih i srednjih poduzeća ili onima koji to tek žele biti; svima koji žele unaprijediti postojeći posao, ali i onima koji tek tragaju za dobrom poslovnom idejom.
Portal pruža aktualne informacije o franšiznim i partnerskim (agentskim) sustavima, ali razmatra i opće poslovne teme.
Poduzetnici će u vijestima i ostalim sekcijama portala pronaći poslovne informacije koje će ih ne samo informirati, već i pomoći u razumijevanju tržišta kroz niz priča o pravnim, ekonomskim i operativnim pitanjima koja se tiču ​​poslovanja.
Portal je osobito koristan za poduzetnike koji već posluju pod licencom ili poduzetne koji o tome razmišljaju, za profesionalce u području franšiznog poslovanja, ali i za one koji su, jednostavno, zainteresirani za poduzetništvo i pokretanje vlastitog biznisa.

Sadržaj portala

Portal sadrži sve relevantne informacije potrebne za razumijevanje franšizinog poslovanja: od vijesti o tvrtkama te njihovim poslovnim aktivnostima, preko informacija iz područja prava koja se tiču ​​poslovanja, sve do praktičnih vijesti koje će vam pomoći organizirati vlastiti biznis. Portal prati različite branše i sektore - retail, telekomunikacije, usluge - prikazane i kroz prizmu konkrentnih tvrtki, odnosno, njihovih uspjeha ili problema.

Ciljna skupina

Franchising.hr se obraća poduzetnima i poduzetnicima - sadašnjim ili budućim vlasnicima privatnog biznisa.
Samim tim, portal je namijenjen i onima koji posebno prate ovu ciljnu skupinu: svima koji se žele obratiti poduzetnima i poduzetnicima, bilo kroz poslovni aranžman, bilo kroz ponudu roba i usluga.

Posjetitelji portala

Posjetitelji portala su ljudi iz biznisa i oni koji žele kročiti u svijet poduzetništva te započeti vlastiti biznis. To mogu biti poduzetnici - vlasnici, menadžeri ili zaposlenici u malim i srednjim poduzećima, korisnici franšiza, partneri (agenti) u partnerskim sustavima, ali i svi oni koje zanima biznis uopće.
Čitatelji portala su i oni koji žele investirati.
Portal je jedini sveobuhvatni izvor informacija o franšiznim i licencnim sustavima u Adriatic regiji (Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji). Stoga je znatno posjećeniji od bilo koje druge internetske stranice koja prati sličnu temu.
 


Oblici reklamiranja

Reklame na Franchising.ba profilirane su za dvije skupine oglašivača:
- Franšizne, agentske ili partnerske sustave
- Oglašivače poslovnih usluga i proizvoda (banke, osiguranja, ICT...)


Reklame za franšizne, agentske ili partnerske sustave

1. Katalog franšiza i partnerskih sustava
Osnovne informacije o sustavu namijenjene potencijalnim kandidatima (primateljima) i partnerima (agentima). Sadrži ne samo kontakt podatke, već i osnovne podatke o sustavu.
2. Prezentacije sustava sa banerima
Detaljne informacije o sustavu, namijenjene potencijalnim kandidatima (primateljima), partnerima ili agentima.
Sadrže i formu za prijave, veliki baner na naslovnici portala te manji baner na svakoj strani portala.Reklamiranje za oglašivače poslovnih usluga i proizvoda

Baneri

Tzv. Bilboard baneri različitih dimeniza i pozicija:
Za više detalja, molimo vas da nas kontaktirate


Kontakt podaci
Kontakt podaci
Oglašavanje
Oglašavanje
If you see this, leave this form field blank