Odgođen Sajam franšiza u Parizu

Franchise Expo Paris
Franchise Expo Paris / Sajam franšiza u Parizu – od 24. do 27. svibnja 2020. u kompleksu Porte de Versailles
Srijeda
04.03.2020
Sajam franšiza u Parizu tradicionalno se održava krajem ožujka, kada se okuplja više od 35.000 ljudi. Zbog epidemije koronavirusa organizatori su događaj odgodili za kraj svibnja.
 

Zbog okolnosti vezanih za epidemiju koronavirusa COVID-19 te mjera Vlade Francuske koja je 29. veljače donijela odluku da će svi „skupovi s više od 5.000 ljudi u zatvorenom prostoru“ biti otkazani, organizatori Sajma franšiza u Parizu objavili su da se manifestacija odgađa i najavili novi datum – sajam će se održati od 24. do 27. svibnja 2020.

Mjesto dešavanja ostalo je nepromijenjeno, navodi se u priopćenju. Kako je prvobitno bilo planirano, manifestacija će se odvijati u paviljonima 2 i 3 kompleksa Porte de Versailles. Stoga, ističu organizatori, neće biti izmjena u razmještaju, veličini ili izgledu štandova.

Sajam franšiza u Parizu najveći je sajam ove vrste u Europi. Svake godine okupi više od 550 izlagača – davatelja franšize i franšiznih asocijacija, ali i konzultantskih kuća, banaka, odvjetnika... Sajam u prosjeku posjeti 35.000 ljudi, iz svih krajeva svijeta.

Zdravlje naših klijenata, partnera i zaposlenika uvijek nam je bilo prioritet – izjavio je Michel Filzi, predsjednik organizacije Reed Expositions France, koja uz potporu Francuske franšizne federacije (Fédération française de la franchise) organizira Sajam franšiza u Parizu.

U potpunosti smo svjesni poteškoća koje je trenutačna situacija donijela svim našim klijentima, partnerima i dobavljačima. Znamo da brojni susreti sudionika na sajmu za mnoge tvrtke-izlagače predstavljaju važne poslovne prilike. Mi ćemo udvostručiti naše napore kako bismo pružili podršku svojim klijentima, izlagačima i posjetiteljima u pripremi za predstojeće izdanje sajma. Također, želimo zahvaliti svim ljudima koji su nas ohrabrili i podržali u ovom teškom trenutku – dodao je Michel Filzi.