financijske usluge

financijske usluge | 26.08.2019

Dobri izgledi za partnere

Fines je trenutačno najveća mreža kreditnih agencija u Poljskoj koja postoji od 2005. Pod kojim uvjetima danas razvijaju poslovanje te franšiznu mrežu, govori predsjednik odbora Piotr Przedlacki.

Fines je trenutačno najveća mreža kreditnih agencija u Poljskoj koja postoji od 2005. Pod kojim uvjetima danas razvijaju poslovanje te franšiznu mrežu, govori predsjednik odbora Piotr Przedlacki.

financijske usluge | 15.02.2016

Formula za uspjeh

Kako se razvija Uniqa franšiza, kakvo je dosadašnje iskustvo i zašto je Uniqa jedini osiguravatelj u Srbiji koji prodajnu mrežu širi na ovaj način, govori izvršni direktor za prodaju Nikola Đukić

financijske usluge | 13.11.2014

Trud se isplatio

Kao primatelj franšize osiguravajuće kuće Uniqa, Jasmina Putnik iz Beograda radi više od godinu dana. Postigla je mnogo, ali i postavila nove ciljeve.

financijske usluge | 25.06.2014

Kotač poduzetništva

Što su sve postigli i kakvi su daljnji planovi širenja Uniqa franšize u Crnoj Gori, reći će nam Vesna Marković, direktorica ekskluzivnog kanala prodaje Uniqa osiguranja.

financijske usluge | 06.06.2014

Ostati prvi

Kao prodavač s odličnim rezultatima i iskustvom od trideset godina u osiguranju, Mladen Kapa bio je idealan kandidat za prvog primatelja Uniqa franšize u Crnoj Gori.

financijske usluge | 07.03.2014

Tko pomaže malom biznisu?

Po čemu se razlikuju od faktoring kuća, što očekuju od primatelja franšize i u kom segmentu vide najveću priliku za razvoj koncepta, reći će nam David Banfield, Interface Financial Group.

financijske usluge | 14.02.2014

Poduzetnica s potporom

Jasmina Putnik, nekada najbolji prodavač u Uniqa osiguranju, danas je uspješni primatelj franšize tog osiguravajućeg društva. I kao poduzetnica, kaže da se trud uvijek isplati, a rad biva nagrađen.

financijske usluge | 05.12.2012

Rad, rad i samo rad

Sava Mihajlović i njegova supruga Dragana vlasnici su prve franšize u svijetu osiguranja u Srbiji.