usluge za individualne klijente

usluge za individualne klijente | 07.11.2023

Pametno ulaganje u koncept budućnosti

Šta je potrebno i ko može postati primalac franšize centra za neurometrijsko testiranje Verbatoria, otkriva Kenan Begić, suvlasnik kompanije Solution Lab.

Šta je potrebno i ko može postati primalac franšize centra za neurometrijsko testiranje Verbatoria, otkriva Kenan Begić, suvlasnik kompanije Solution Lab.

usluge za individualne klijente | 03.03.2022

Ojačavanje pozicije

Master franšizu Carwiz rent a cara za tržište Hrvatske kupila je tvrtka ABmobil rent.

usluge za individualne klijente | 15.09.2021

Pun potencijal nakon pandemije

Pandemija jeste usporila, ali nije zaustavila tempo širenja franšiznog lanca samoposlužnih praonica rublja LG Laundry Lounge. Što se promijenilo te na što sada mogu računati primatelji ove franšize?

usluge za individualne klijente | 29.04.2021

Šansa u čudesnom svijetu muzeja

Željeli su ponuditi jedinstveno posjetiteljsko iskustvo koje će spojiti zabavu i edukaciju i privući posjetitelje svih uzrasta. „Muzej osjetila“ je za kratko vrijeme postao nezaobilazna atrakcija, i naveo osnivače da sada ponude i – franšizu.

usluge za individualne klijente | 22.03.2021

Preko franšize u svijet gaminga

Voditi Esports Arenu može biti dobra poslovna prilika, pogotovo ako se uzima franšiza dokazanog koncepta. Što nudi sustav Friendly Fire te koje uvjete trebaju ispuniti potencijalni primatelji ove franšize, otkriva vlasnik koncepta David Kosir.

usluge za individualne klijente | 26.11.2020

Profesionalna usluga na mreži

Online platforma Qjob pomaže u povezivanju raznih tvrtki i pružatelja usluga s potencijalnim klijentima. Tvrtka namjerava razviti posao i u Hrvatskoj. Tko može dobiti licencu?

usluge za individualne klijente | 28.10.2020

Sport i biznis

Malo je tvrtki koje su specijalizirane za izgradnju i rekonstrukciju sportskih terena, a još je manje onih koje uz to daju franšizu. Tvrtka Inteko, osim što je jedna od najuglednijih na ovom polju, planira razviti mrežu franšiznih partnera i tako odgovoriti na sve veću potražnju za sportskim podlogama.

usluge za individualne klijente | 27.07.2020

Praonica rublja kao siguran biznis

LG Laundry Lounge, lanac samoposlužnih praonica rublja, uskoro će dobiti nove franšizne jedinice u Ljubljani, Pragu i Skoplju. Davatelj franšize savjetuje svoje primatelje da se u vrijeme COVIDa-19 obvezno pridržavaju i određenih pravila.

usluge za individualne klijente | 31.01.2020

Kastav na franšiznoj mapi praonica

Nova franšizna jedinica samoposlužnih praonica rublja LG Laundry Lounge otvorena je u Kastavu nadomak Rijeke.

usluge za individualne klijente | 21.11.2019

„Magija“ se radom stvara

Carwiz, hrvatski franšizni rent-a-car sustav, nastavlja širenje mreže na nekoliko kontinenata. Otkrili su nam kako je uređen franšizni sustav te što je potrebno ako krećete „u pohod“ na tržišta svijeta.

usluge za individualne klijente | 01.10.2019

Dobar biznis u praonicama rublja

LG Laundry Lounge, samoposlužne praonice koje pružaju usluge pranja, sušenja i glačanja rublja, šire svoju mrežu u Hrvatskoj, a najavljuju i ulazak na novo tržište.

usluge za individualne klijente | 05.05.2019

Preko partnera do Europe

Tvrtka CarGo Technologies, vlasnik aplikacije za naručivanje vožnje CarGo, proširila je poslovanje i izvan Srbije. Aplikaciju sada koriste i građani Züricha i Beča.

usluge za individualne klijente | 25.02.2019

Magija rent-a-car biznisa

Carwiz je izvorno hrvatska rent-a-car kuća koja je za manje od dvije godine poslovanja uspjela potpisati franšizne ugovore za sedam tržišta.

usluge za individualne klijente | 06.06.2018

Uz partnere, u svakom pogledu

EXTRA Services, češki brand koji povezuje tri biznisa za održavanje doma – selidbe, čišćenje, popravke – traži franšizne partnere diljem Europe. Po čemu je ovaj sustav specifičan, govori direktor franšiznog razvoja Radek Straka

usluge za individualne klijente | 19.12.2017

Poduzetnik s dušom

Zašto je primatelj franšize najvažnija karika za uspješan franšizni odnos, tko je idealni franšizni partner Čuvara sjećanja i kakvi su uvjeti suradnje, otkriva začetnica koncepta Elizabeta Planinić

usluge za individualne klijente | 13.06.2016

Kad sustav funkcionira

Kako je dobio priliku samostalno voditi posao te zašto je prihvatio taj izazov, otkriva Loris Calligaris, primatelj Taxi Cammeo franšize.

usluge za individualne klijente | 04.03.2016

Prednosti novog trenda

Kako rade samoposlužne praonice rublja, koliko je ljudima primamljiv ovaj biznis te koliko se može zaraditi, govori Mario Martinek, vlasnik tvrtke Bijeli svijet.

usluge za individualne klijente | 07.12.2015

Od praonice do franšize

Tomislav Fain je već 15 godina u poduzetništvu, bavi se turizmom i ugostiteljstvom. Kada je odlučio otvoriti samoposlužnu praonicu rublja, uzeo je franšizu LG Laundry Lounge.