Esotiq

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

ESOTIQ & HENDERSON je brend koji je na tržištu više od 20 godina. On je već "gigant" u prodaji donjeg rublja u Poljskoj, s više od 260 vlastitih i franšiznih radnji, a već nekoliko godina uspješno otvara nove lokacije i izvan Poljske.

ESOTIQ je brend donjeg rublja za energične, moderne i samosvjesne žene. Naša misija je oblikovati žensko tijelo kroz donje rublje dotjerano do svakog detalja! Dakle, dok ga nosite, uvijek se osjećate samouvjereno i jedinstveno. To je moguće zahvaljujući našem dvadesetogodišnjem iskustvu u dizajniranju grudnjaka, koje izrađujemo od najboljih materijala, vođeni "umjetnošću prijanjanja" ("bra-fitting") odnosno takvog donjeg rublja koje će najbolje prijanjati uz vaše tijelo. Vjerujemo da savršeno odabran grudnjak znači dobar osjećaj i udobnost, za svaki dan.

Osim donjeg rublja, ESOTIQ radnje nude kolekciju salonki, pidžama, kupaćih kostima i kozmetike.

Potencijalnim inostranim partnerima nudimo mogućnost otvaranja ESOTIQ radnji i u vašoj zemlji.

Od samog početka saradnje potencijalni poslovni partner se može osloniti na naše savete, počevši od izbora odgovarajuće lokacije i mogućnosti našeg učešća u pregovorima o uslovima zakupa. Koordiniramo cijeli proces otvaranja radnje, pomažemo u dizajnu prodajnog prostora, kao i možemo pomoći u opremi i pomoći pri odabiru dobavljača opreme, ukoliko partner želi da njegov inventar (namještaj) bude proizveden u Poljskoj. Potencijalni poslovni partner ne mora imati iskustvo u ovoj branši - sva znanja mu se mogu prenijeti kroz obuku. Najvažnije nam je da potencijalni partner bude predan i posvećen obavljanju poslovnih aktivnosti.

ESOTIQ stavlja veliki naglasak na podršku prodaji kroz obuku osoblja, dijeljenje jedinstvenog znanja i razvoj asortimana proizvoda u suradnji s istaknutim stručnjacima u modnoj industriji.

Broj franšiznih poslovnica

260 (Poljska)

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

 • Nudimo dokazan poslovni model koji garantuje zadovoljavajući prihod.
 • Briga za ESOTIQ partnere u svakoj fazi saradnje. Pružamo podršku u kontinuitetu - od procesa uređenja prodajnog prostora, do stalne podrške u svakodnevnom poslovanju.
 • Svaka ESOTIQ radnja dio je lanca - njen izgled mora biti jedinstven. Naši partneri koriste usluge naših dizajnera u uređenju svog prodajnog prostora, te na taj način realizuju dizajn prodajnog prostora koji uključuje namještaj, pultove, raspored rasvjete itd. Sve ovo treba da omogući takvu postavku koja će garantovati udobnost i udobnost za kupca, kao i odgovarajuću količinu izložene robe, što garantuje dobru prodaju.
 • Nudimo kontakt sa našim proizvođačima namještaja, u slučaju da partner želi da se namještaj proizvodi u Poljskoj.
 • Pomoć u uređenju izloga i kolekcija u radnji, uključujući pomoć u izlaganju robe na vješalicama, kao i specijalnog namještaja
 • Podrška u optimalnom nivou zaliha radnje, na osnovu kapaciteta prodajnog prostora.
 • Obuka za proizvode i bra-fitting (umjetnost prijanjanja grudnjaka).
 • Slike proizvoda, katalozi i grafike za trgovine i ESOTIQ web stranice.
 • Pomoć u provođenju promocija i akcija u radnji i na stranici.

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

 • Očekivani iznos ulaganja varira u zavisnosti od stanja prodajnog prostora i obima potrebnih izmjena, a svakako od zemlje i grada u kojem će se radnja nalaziti
 • Cijena investicije u uređenje radnje u prosjeku iznosi oko 225 EUR neto/m2 (namještaj i dekorativni elementi).

Osnovni zahtjevi sustava

Osnovni zahtjevi:

 • prodajni prostor na dobroj lokaciji, u mjestima sa više od 50 hiljada stanovnika;
 • prostor treba da bude veličine 50 - 100 m2, i da se nalazi u centru grada, u glavnoj poslovnoj ulici ili u tržnom centru;
 • Partner snosi troškove uređenja radnje, namještaja i ostalog potrebnog inventara;
 • Partner snosi troškove zakupa i zapošljavanja radnika;
 • Partner kupuje robu od nas;
 • Praćenje prodaje (sales monitoring) je obavezno.

Informacije o davatelju franšize

Esotiq & Henderson S.A.

ul. Budowlanych 31C, 80-298 Gdańsk, Poland

+48 693 990 346

exportinfo@esotiq.com

esotiq.com

Kontakt osoba za kandidate

Emilia Romanowska (engleski jezik)

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Esotiq.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba provjeriti ponudu svakog od izlistanih sustava. Uredništvo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.ba portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima poslane informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.